Ons werk – uw verhuizing

Verhuizen is de start van een nieuw begin, maar het is ook een afsluiting van een periode. Hoe klein of groot een verhuizing ook is, het is een ingrijpende gebeurtenis.  Met jarenlange ervaring in bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen weten mijn team en ik als geen ander wat er nodig is om de verhuizing perfect gestroomlijnd te laten verlopen. Verhuizen is een feestje!

De Oplevering

Heeft u een verhuizing in het vooruitzicht? Dan kom ik graag helpen om deze in overleg met u te organiseren.
Ik regel uw complete verhuizing van A tot Z.

Persoonlijk
Ik kom bij u thuis voor een gesprek om de zaken die geregeld moeten worden in kaart te brengen. Ik maak een planning die we samen doornemen, zodat u weet wanneer, waar en hoe de verhuizing aangepakt gaat worden. We bekijken ook wie waar verantwoordelijk voor is.

Wat ik vraag
Ik ontzorg u met mijn team waar kan, maar heb voor u ook huiswerk! Denk bijvoorbeeld aan het uitzoeken van spullen die niet mee zullen verhuizen. Een verhuizing is de gelegenheid om afscheid te nemen van spullen die overbodig zijn, of simpelweg niet passen in het nieuwe onderkomen.

Overzicht
Vaak ontbreekt het aan inzicht. “Waar moet ik dan beginnen?”. Voor u is het misschien een hoofdpijndossier, ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Ik creëer overzicht en zorg ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Goede communicatie en tijdige terugkoppeling is belangrijk, dat kunt u vanzelfsprekend van mij verwachten.

Mijn team bestaat uit:

  • Verhuizers
  • Schoonmaakbedrijf
  • Schilders
  • Hovenier
  • Styliste
  • Makelaar

Ik kan u helpen met:

Bedrijfsontruiming

Coördineren

Woningontruiming

Garage en Zolder

Direct aan de slag!

Boedelontruiming

Klaar voor de volgende stap?