Over Janneke

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het verhuizen, inrichten en facilitair ondersteunen van cliënten en kantoren in de gezondheidszorg. Ik ben betrokken bij het opzetten van een ondernemerscentrum Het Oude Administratiegebouw, Landgoed Duin en Bosch te Castricum en heb de verhuur in beheer. In mijn vrije tijd zing ik bij het Goois Vocaal Ensemble en houd ik me bezig met vrijwilligerswerk in Naarden bij Cultuurcentrum DeMess.

Ik ben een echt mensen-mens en houd van contact met mensen. Door het persoonlijke contact hoop ik uw vertrouwen te krijgen zodat ik mij kan inzetten om uw verhuizing, verbouwing, leeghalen, in opslag zetten of schoonmaak tot iets moois te brengen. Onder het genot van een kopje koffie bespreek graag ik met u de mogelijkheden. Voor mij is mijn werk geslaagd als u er blij van wordt.

Geef het uit handen!

Ik kom bij u thuis voor een gesprek om de zaken die geregeld moeten worden in kaart te brengen. Ik maak een planning die we samen doornemen, zodat u weet wanneer, waar en hoe de verhuizing, verbouwing, leeghalen, in opslag zetten of schoonmaak aangepakt gaat worden. We bekijken ook wie waar verantwoordelijk voor is.

Er zijn tal van scenario’s waarin ik u kan ontzorgen. Neem gerust contact met mij op om samen te bekijken wat voor u de beste oplossing is.